Verhalen van mij

Als kind was ik al dol op verhalen en zodra ik wist hoe ik moest schrijven, verzon ik ze zelf. Toch moesten er nog heel wat jaren voorbijgaan voordat ik de stap durfde te wagen en mijn schrijfsel andere mensen te laten lezen….

Dat leidde tot een aantal publicaties in verschillende bundels:

  • De halsketting – Zaterdagavond (schrijverspunt)
  • Adoremi
  • Adoremi
  • Godijn
  • Godijn
  • Godijn
  • Historische verhalen
Meer young adult

Korte verhalen worden uiteindelijk groot en in 2019 tekende ik mijn eerste voorlopige auteurscontract voor een young adult bij Hamley books. In 2021 verschijnt mijn eerste contemporary en er gaan er meer volgen.

meer new adult

Mijn eerste echte manuscript was echter een new adult. Het heette Gebroken wit en het gaat in de toekomst uitkomen onder een andere naam, maar op dit moment ligt het nog even in de koelkast. Ondertussen heb ik niet stilgezeten en in 2020 mocht bij bij Dutch Venture Publishing een contract tekenen voor de Zorgen voor de liefde serie die in 2021 verschijnt.

Eerder schreef ik al een kort verhaal voor de NA-sportbundel Set die bij Tinteling Romance verscheen in 2020 als ebook.

En in de toekomst gaat er heel veel meer komen…