Verhalen van Meij

Als kind was ik al dol op verhalen en zodra ik wist hoe ik moest schrijven, verzon ik ze zelf. Toch moesten er nog heel wat jaren voorbijgaan voordat ik de stap durfde te wagen en mijn schrijfsel aan andere mensen te laten lezen. De afgelopen jaren zijn de volgende titels verschenen.

februari 2022

Alle dingen hebben tijd, maar wat als de tijd voorgoed wordt stilgezet?

Ben en Maddy staan niet alleen op het punt internationaal door te breken met de rockband Rebellion, ze hebben ook besloten om eindelijk voor elkaar te kiezen. Een noodlottig ongeval verandert hun levens echter voorgoed en Maddy blijft met lege handen achter, terugkijkend op een tijd vol gemiste kansen en onuitgesproken liefdesverklaringen. Of toch niet?

Tien jaar eerder stapt Ben ‘per ongeluk’ het huis van Maddy binnen. Hij is helemaal niet van plan om auditie te doen voor een rockband, maar Maddy weet hem over de streep te trekken. Zonder dat hij het geval kan benoemen, weet Ben dat Maddy de meest bijzondere persoon is die hij ooit heeft ontmoet.

Verschenen: oktober 2021

Als liefde je heeft gebroken, kan liefde je dan ook weer lijmen?

Anne is een veelbelovend neurochirurg in opleiding die kans maakt op een belangrijke onderzoeksplek binnen het ziekenhuis waar hij werkt, maar van zijn eigen hart en hoofd krijgt hij geen hoogte. Vooral niet als zijn geheimzinnig buurman vriendschap naar een heel nieuw niveau tilt. Is er meer tussen hen mogelijk, of heeft River een reden om afstand te bewaren?

Twee jaar na zijn scheiding heeft River zijn leven aardig op de rit. Hij werkt, slaapt, eet en surft. Meer is het niet, en hij weet ook dat het nooit meer kan worden. Hij heeft er vrede mee, tot hij Anne tegenkomt en hij begint te dromen over een toekomst die niet voor hem is weggelegd. Kan hij verder met Anne zonder zich open te halen aan de scherven van zijn huwelijk?

Verschenen: juni 2021

Als je vandaag niet leeft omdat je bang bent om gisteren kwijt te raken… dan is er toch nooit een morgen?

Als Abigail Kooistra de sleutel van haar nieuwe appartement krijgt, hoopt ze daarmee ook de deur naar haar nieuwe leven te openen. Hoewel ze haar verleden graag achter zich had gelaten, heeft het haar ook iets moois gebracht waarvoor ze wil vechten. Een boekenkast met een eigen wil brengt daar echter verandering in als die zonder pardon omvalt, dwars door de muur van de buurman heen. Een buurman die zich voorgenomen had Abigail Kooistra voorgoed uit zijn geheugen te bannen en helemaal geen nieuwe herinneringen met haar wil maken.

Is er een toekomst mogelijk zonder dat het verleden in de weg staat?

Verschenen: januari 2021

Als je wilt overleven, kies je met je verstand. Maar als je echt wilt leven, laat je je hart spreken. 

Miriam moet noodgedwongen alles achterlaten wat haar lief is. Gezien haar traumatische verleden is een normale opleiding of baan niet voor haar weggelegd en gaat ze aan de slag als vrijwilliger in een verzorgingstehuis. Daar ontmoet ze een wel heel bijzondere patiënt: Gideon Asher. Door een ernstig ongeluk is hij niet in staat om te praten of te bewegen. Toch lukt het Miriam om stukje bij beetje tot hem door te dringen. Tot ze op zijn geheim stuit. Maar kan ze ook tot zijn hart doordringen?

Is gebroken voor altijd kapot of kun je elkaar ook helen?

Verwacht 2022

Sprookjesmakelaar Femmi Bloom, ook bekend als The Femmi Godmother, heeft voor iedereen een happily ever after. Of het nu gaat om een eerste date, een romantisch weekendje weg of een bruiloft, Femmi regelt het allemaal. Op ieder potje past een deksel en iedere ziel heeft een maatje. Romantiek tot een hoogtepunt brengen in iemands leven, ziet ze als een lifegoal. Als ze hoort dat ceremoniemeester Linde nog nooit een date heeft gehad, en mede-ceremoniemeester Sam onlangs is gescheiden, besluit ze op een wel heel originele manier cupido een handje te helpen. Ze heeft alleen niet zo goed rekening gehouden met de plottwist en voor ze het goed en wel beseft, heeft ze zelf de hoofdrol te pakken in het liefdesverhaal dat voor iemand anders bedoeld was.

Verschenen: maart 2020

In de feelgoodroman Jij en ik… samengevat van Annette Rijsdam treffen we Vera net op een baaldag. Ze werkt als junior beeldredacteur bij een toonaangevend literair tijdschrift en hield tijdens een vergadering een bezield betoog voor romanceboeken. Haar voorstel om meer aandacht te geven aan dat genre werd met harde hand van tafel geveegd door haar baas, de illustere Mr. Worth. Zo makkelijk geeft ze zich echter niet gewonnen en ze neemt zich voor hem hoogstpersoonlijk te overtuigen van de kracht van romantiek. Om haar nieuwe missie meer kans van slagen te geven, vraagt ze advies aan haar favoriete romanceschrijfster, Ann Gregory. Zal ze met de hulp van Ann een nieuwe kant van Mr. Worth leren kennen? Te koop op boekenwereld.nl