Zodra ik kon lezen, wilde ik zelf verhalen schrijven. Dat deed ik voornamelijk voor select publiek; mezelf.

Vorig jaar waagde ik de sprong en liet het ook aan iemand anders lezen. Een onbekend iemand anders. En sindsdien ben ik niet meer te stoppen. Ik volgde een schrijfcursus bij Editio en deed mee aan schrijfwedstrijden.

Een kort verhaal van mij werd opgenomen in de bundel Zaterdagavond.

Een ander verhaal haalde niet de shortlist voor de wedstrijdbundel van Historische Verhalen, maar werd wel gepubliceerd en opgenomen in de bundel van 2017

Ik behaalde de derde prijs bij het schrijverspodium 2017 met een drietal gedicht.

Mijn kort verhaal Gebroken was finalist op Sweek en is gepubliceerd op vrouwenthrillers.nl

Wurggreep, mijn eerste ‘langer verhaal’ was Sweekstar finalist.

En ik sloot mijn eerste ‘schrijversjaar’ af als genomineerde voor de Editio Debuntantenprijs met mijn toneelstuk ‘Een zorg minder.’

Tussendoor schreef ik ook veel dat net wel / finaal niet een longlist haalde en leerde ik door vallen en feedback.

In het aankomende jaar ga ik mij richten op langere verhalen, met natuurlijk als einddoel een boek.

Daarnaast houd ik mij ook bezig met het schrijven over schrijven. Het redactievak lonkt en daar werk ik langzaam naar toe. Je kunt me vinden als verhaal en realiteitsredacteur bij de Co√∂peratieve uitgeverij ‘In de rieten stoel’ en als proeflezer van manuscripten bij Uitgeverij Letterrijn.

Ook ben ik vriend en ambassadeur van Uitgeverij Letterrijn.